Jack Canfield - Principiile Succesului - Transforma-ti povestea intr-una de succes
Jack Canfield

Acreditare presă

Acreditările de presă pentru evenimentul „The Success Principles” vor putea fi obținute din partea Events Design și confirmate prin e-mail în urma solicitărilor primite.

Acreditarea este nominală și netransmisibilă, nefiind permis accesul ziariștilor neacreditați la eveniment.

Este absolut necesară purtarea ecusonului de acreditare, acesta nefiind transmisibil. În cazul în care ecusonul este purtat de către o altă persoană decât cea acreditată, ecusonul va fi confiscat iar acreditarea anulată. Organizatorii își rezervă dreptul de a legitima persoanele care poartă ecusonul de acreditare.

Pentru obținerea acreditarii, vă rugăm respectuos să trimiteți cererea de acreditare (descarcă aici cererea) prin e-mail, la adresa [email protected] până în data de 20 februarie inclusiv. Este permisă acreditarea a cel mult două persoane de la aceeași publicație.

Acreditările vor fi aprobate în perioada 21-22 februarie iar persoanele selecționate vor fi anunțate prin e-mail în data de 29 februarie. Acreditările vor fi eliberate în limita locurilor disponibile.

REGULI ACREDITARE PRESĂ

PRESA SCRISĂ și ONLINE
– Cererea de acreditare (descarcă aici cererea) trimisă prin e-mail la adresa [email protected].
– Copie după cartea de identitate.
– Copie după legitimația de presă.
– Dovada publicării a cel puțin 1 articol în perioada 1.11.2015 – 20.02.2016 despre evenimentul „The Success Principles” de la Cluj-Napoca, Iași sau București, precum și menționarea organizatorului în articolele respective.

RADIO și TELEVIZIUNE
– Cererea de acreditare (descarcă aici cererea) trimisă prin e-mail la adresa [email protected].
– Copie după cartea de identitate.

Organizatorii evenimentului